Sonja Miokovic

June 20, 2016


Sonja har en grad i journalistikk fra Ryerson University; en mastergrad i samfunnsvitenskap fra Albert-Ludwigs University, Tyskland, University of Kwazulu-Nata, Sør-Afrika og Jawaharlal Nehru University, India.

Sonja er reiseglad og har vært i over 70 land. Hun var kanadisk delegat på Ship for World Youth, to ganger Youth Ambassador for Youth Challenge International og Alumni of Canada World Youth. Hun har vært styremedlem i Green Thumb Growing Kids, en veldedighetsorganisasjon som lager skolehager og i West Toronto Keys to Inclusion, et kommunalt sysselsettingsprogram for unge voksne med utviklingshemning.

Tidligere arbeid inkluderer: Forskningsdesign- og innovasjonsleder for MasterCard Foundations pan-afrikanske Youth Think Tank, samarbeid med uformelle handelsfolk i Durban, utarbeidelse av inkluderende strategier for urban utvikling via turisme i forkant av FIFA 2010 og bidrag til nasjonal bevissthet sammen med UNICEF for å skape barnevennlige byer i Serbia.

Sonja brenner for datainspirerte sosiale innovasjoner, kreative økonomiske modeller, urbanisering og ungdom. Hun er alltid på utkikk etter måter å omskape det som allerede eksisterer til nye og effektive ideer. Hun har holdt taler og foredrag i FNs bosetningsprogram World Urban Forum, The New Cities Summit, The First Global Forum on Youth Policies og i Bloombergs CityLab.


Tilbake til nyheter