Asplan Viak

August 23, 2016


Normalt har vi programmet og byen må bygges. Her har vi byen, men programmet må bygges. Kvadraturen er Oslos upolerte juvel. Hva rører seg og hva er ambisjonsnivået? Vi har gitt fire av byens mest kreative og aktuelle by- og kulturentrepenører fritt spillerom til å lese Kvadraturen. Hva ser de? Hvor vil de? Hvilke drømmer kan Kvadraturen levere? De vil vise oss ukonvensjonelle angrepsmetoder og interessante erfaringer fra andre byer. Deretter får vi reaksjon og refleksjon fra Linstow ved Tore Bjørke og Bjørnar Johnsen fra Oslo House.

Oppmøte for denne utflukten er utenfor Fiskeriet restaurant ved Youngstorgets inngang til Folketeateret kl. 15.00. Avholdes i Kongensgate 1, i Asplan Viaks lokaler.

Even Ramsvik – Mat som brekkstang i byutvikling

Tidligere kjøkkensjef og medeier i Michelinrestauranten Ylajali. Har nå slått seg sammen med tre andre kjente Oslokokker i selskapet Lava med ambisjon om å heve nivået på Oslo som matby.

Runar Eggesvik – Kultur som kickstarter i byutvikling

Kulturentrepenør og problemløser i Trøbbelskyter og bidragsyter til utviklingen av flere av Oslos kulturbaserte møtesteder, som Kulturhuset, Sukkerbiten, Vulkan Arena, Peloton og Ugla.

Anne Beate Hovind – Alt er mulig!

Tidligere kulturreder på båten MS Innvik med teater- og konsertscene, kafé og bed&breakfast. Nå prosjektleder Kunst i Bjørvika Utvikling hvor hun blant annet har stått bak den urbane Losætra på Sørenga og Framtidsbiblioteket.

Espen Thøgersen – Erfaringer fra andre byer

Managing partner i Urban Jungle;  nabolagsutvikler med en utstrakt internasjonal erfaring fra eiendomsbransjen i New York City, San Fransisco, San Diego, London, København, Stockholm, Oslo, m.m.


Tilbake til nyheter